Something's(someone) missing

Siden jeg ikke fikk blogget i går, blogger jeg om gårdagen og dagen i dag, nå.


Skolen gikk greit. Vi fikk vite karakterer og slikt i engelsktimen, også fikk vi en time fri før vi skulle i verkstedet. Var deilig å ha litt fri, selv om hele morgenen hadde vært ganske så fri. Klokken 10 leverte vi alle bøkene, og siden alle hadde fått karakterer og slikt, fikk vi fri den siste engelsktimen.

Jeg "gikk meg en tur" rundt om kring på skolen, og gjett hvem jeg møtte på da? Bjørnar og andre fra kjøretøy-klassen. Noen jobbet, mens andre (Bjørnar f.eks.) chillet bare. Så, jeg joinet dem. Stakars Bjørnar hadde ikke fått lønningen sin enda, og hadde ikke mat. Så han fikk litt hos meg. Hadde veska "fylt" med mat! Haha, frukt + nutrilett brownies + brød + mariekjeks. Så da satt vi bare og spiste og pratet  -helt til jeg dessverre måtte gå, siden jeg skulle ha time.

Vi har en siste prøve -Sveiseprøve. Åååh! Jeg blir så sur, irritert, skuffet, lei meg, stressa! Har ikke ord... Jeg vet jeg kan bedre enn dette, men når vi har praktiske prøver, så driter jeg meg alltid! Får ikke til, absolutt ikke. Ingenting. Hvorfor? Jeg vet jo at jeg han, er jo flink når vi har vanlige verksted-timer. Syns ikke det er noe gøy, ikke rettferdig. Jeg kan jo, jeg er flink.... Vil gråte, hver gang! Ender ofte med at jeg må gå ut og sette meg alene en stund. Vi har en siste sjangs i morgen, til å fullføre sveiseprøven... Må bare krysse alt for at sveisingen er med meg i morgen. Har mye å tenke på, så kan jo være det som gjør at ingenting går som det skal. Må finne ut av ting... Livet er hardt! ♥

 

Etter skolen, dro jeg og beste-A.Hope rundt om kring, på shopping. Var jeg som skulle shoppe da, men han kjører jo og ble med meg inn. Fant ikke så mye av det jeg skulle ha, men det ble som det ble.

Så kjørte han meg hjem, da skulle jeg egentlig lage middag. Men pratet med en kompis, Jim, som lurte på om jeg skulle bli med til Arnes. Grilling og bilskruing! Så det takket jeg jo ja til, så da orket jeg ikke lage middag. Ryddet og slikt mens jeg ventet på at vi skulle dra. Tok også litt bilder, etter at jeg hadde "fikset meg" ↓

Jaada, ego...Han sa jo 100 ganger at nå skulle vi snart dra, at jeg bare skulle gjøre meg klar fordi de kom å hentet meg snart.. Blablablaa! Skjedde jo aldriii. Hehe, så, jeg tok flere bilder mens jeg stod nede i gangen. Kjedelig å vente, jeg kan være sykt utolmodig.

'

Var kjempekos -Jeg, Jim, Ove, Kristian og Cecilie. Først grillet vi, mye rart av mat! Været var ubesluttsomt, det regnet litt og var litt opphold.. Så vi endte opp inne i Hippiebilen til K og C. De skal pusse den opp, få den ut på veien. Etter at vi hadde spist og hygget oss skulle vi skru bil. Men det endte vel mest med at Jim skrudde alene! Kristian og Cecilie gjorde litt hagearbeid og slikt, mens jeg og Ove bare så på Jim når han jobbet, og chillet i bilen!

Alltid like hyggelig å være med dem, blir jo ALDRI "plaget/mobbet/disset/ertet/osv" med noe som har med Kjøpsvik å gjøre! Neeida, aldri. Hehe, men de mener jo ingenting av det de sier ondt. (REGNER JEG MED) så da går det jo bra, sier jo bare i fra om det blir mye.

  

To fine bilder (klikk) som Ida tok av meg i går! ↑

 

I dag:

Alle førsteklassingene ved Oscarsborg vgs. var i Skjomen. Vi grillet og hadde mange konkurranser. Konkurransene: bygge gapahuk(?), fylle et rør (med noen små hull overalt) slik at en ball fløt opp og natursti quiz ting. Kjempegøy. Jeg for min del satt for det meste på en stein og hørte på musikk  -og trivdes med det!


Var både varmt og kaldt. Var sykt mye vindt av og til.Nå skal jeg fortsette med pakking, rydding og siste skolearbeid... Fuck tegning!! Syns vi har tegnet for mye i år, jeg hater det. Kan ikke, og vil ikke tegne. Dritt.... ♥

 

3 kommentarer

Jim

13.06.2012 kl.18:04

Bare pust så ordne sveisinga sæ :) Bra skrevet forresten!

Marthe Hanssen

13.06.2012 kl.18:55

Jim: Du får kryss fingran for mæ :)

Marthe Hanssen

13.06.2012 kl.18:56

Og, takk :)!

Skriv en ny kommentar

Marthe Hanssen

Marthe Hanssen

21, Tysfjord

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits