THE REASON

Har ikke blogget fordi jeg rett og slett ikke har vært så mye på pc'n, og orket ikke mobil-blogging.

På Fredag:
Kom hjem til Kjøpsvik i 4 tiden, spiste pølse med brød til middag sammen med mamma. Senere dro jeg opp i taxi-garasjen, for å vaske. Senere farget jeg og mamma håret mitt, det ble som det ble. Ingen kommentar liksom... Ellers ble det bare chill med pc, tv og piano/sang.

OUTFIT

FØR FARGING

Tok først farge i etterveksten

Så hele håret..

Vet jeg har farge i "tryne", men MÅ være sånn! hater at det ikke blir ordentlig farget fordi alle er "redde" for at jeg skal få farge i ansiktet... så, slik blir det når jeg får bestemme selv!

RESULTAT 

På Lørdag:
Måtte opp "tidlig", stod vel opp 10. Skulle ha familieselvskap klokken 12, så var mye som måtte ordnes klart. Fikset meg selv, smurte rundstykker, dekket på bordet osv, sammen med mamma. Veldig koselig med familieselvskap, selv om det "bare" var 3 gjester. Senere i 5 tiden kom storebror og søskenbarnet mitt, dem sov når de andre var her. Serverte dem rundstykker og kake.
Klokken halv 7-7 begynte jentene og komme. Vi så film og spiste. Pizza, kaker, brus, potetgull, sjokolade. Fikk mye fint hos dem ♥ Etter filmen så vi på filmer og annet på tv, og pratet og hadde det fint. Jeg hadde en flott feiring, og håper de også hadde det fint :) 

I slutten var det bare meg og Synne igjen. Vi har det jo alltid gøy sammen ♥ Når hun gikk, satt jeg litt på pc'n før jeg fant sengen. 

Krydderkake, sjokoladekake ♥

Skjorte og 5 millionflax fra storebror ! ♥ 

15 millionflax fra søskenbarne mitt

Rebækka ♥ og Dom

Kort fra tante og Thomas ↑

+ sko fra mamma ♥

Fra Kristine ↑

 

I dag, Søndag:
Både jeg og mamma lå lenge! Stod opp i 2 tiden... Vi lagde middag, så det ble frokost og middag... Så dro jeg opp til taxi-garasjen for å vaske bussen. Det tok ca 2 timer. På vei hjem ringte jeg til Silje, noe som endte opp med at jeg gikk til kroa, der hun jobber. Ble der lenge, helt til klokken 9...

 

 

Mitt siste blogg-innlegg som 17'åring :))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marthe Hanssen

Marthe Hanssen

21, Tysfjord

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits